Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Isten a Gyógyító" by Dr. Jaerock Lee * Book PDF Kindle ePub Free

Isten a Gyógyító

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Isten a Gyógyító
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 12, 2018
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 7008 KB

Description

Annak érdekében, hogy alapjaiban gyógyíthassuk a betegséget, és egészséges életet élhessünk, mindannyiunknak meg kell értenünk, honnan indult a betegség, és hogyan gyógyulhatunk meg. Az evangéliumnak és az igazságnak mindig két oldala van: átok és büntetés várja azokat, akik nem fogadják el, míg azokra, akik elfogadják, áldások és élet vár. Isten akarata az, hogy az igazság rejtve maradjon azok előtt, akik – mint a farizeusok és a jog tanítói – bölcsnek és okosnak ítélik magukat. Az is Isten akarata, hogy az igazság feltáruljon azok előtt, akik olyanok, mint a gyermekek, akarják az igazságot, és kinyitják a szívüket előtte (Lukács evangéliuma 10, 21).  


Isten egyértelműen megígérte az áldásokat azok számára, akik betartják a Parancsolatait, míg azt is részletesen leírta, milyen átok és betegségek várnak azokra, akik ellenkeznek a Parancsolataival (Mózes ötödik könyve 28, 1-68).


Azzal, hogy a hitetleneket és még néhány hívőt is, aki nem figyel eléggé, Isten szavára emlékeztetünk, a betegségtől és megpróbáltatásoktól szabad útra kerülünk.


Free Books Download "Isten a Gyógyító" PDF ePub Kindle